Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Start retour procedure:

 1. Vul het retour formulier in
  • Stuur het pakket retour via een transporteur naar keuze (u betaald zelf de kosten voor retourneren)
  • Zodra het pakket bij ons binnen is ontvangt u binnen 3 werkdagen uw volledige aankoop bedrag terug op uw rekening.

  U heeft na uw retour melding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt na ontvangst van het artikel het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Ty knuffels.nl geretourneerd worden.

  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retour terugstorten (mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.)

  Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  Wat is het retour adres?

  Ty Knuffels.nl

  t.a.v: Retouren

  Pleinweg 28 D

  3083 ED Rotterdam

  Product ruilen?

  Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt ook hiervoor contact opnemen met support@tyknuffels.nl  Wel betaalt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Let er ook op dat u weer opnieuw verzendkosten betaald wanneer wij u weer een product toesturen.

  Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

  Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

  Garantie

  Wij geven een jaar garantie op al onze producten. Gaat het product stuk, dan word deze kosteloos omgeruild of u krijgt uw aankoop bedrag terug.

  Bon niet meer aanwezig? geen probleem als we u in ons systeem kunnen vinden is dat voor ons voldoende.

  Onder de garantie valt:

  • Losse oogjes in knuffels
  • Losse naden in knuffels en kleding

  Scheuren, krassen, vlekken en gaten vallen niet onder de garantie.