Ty Beanie Boo: dé knuffel waar elk kind van houdt!

Ty Beanie Boo: dé knuffel waar elk kind van houdt!

Eigenlijk zou het illegaal moeten zijn om zulke schattige knuffels te maken. Het is moeilijk te verwoorden maar er is gewoon iets onvoorstelbaar boeiend aan een Ty Beanie Boo. Als je geen idee hebt waar we het over hebben, dan is het van groot belang om dit blog verder te lezen. Waarom smelt het hart van kinderen bij deze miniatuurfiguren? Waarom houden ze zoveel van ze en waarom doen kinderen niets liever doen dan deze populaire dieren en sprookjesachtige wezens verzamelen? Nou, deze vragen zijn eenvoudig te bantwoorden: telkens je een Beanie Boo ziet, is de volgende in de rij twee keer zo schattig als de vorige.

De ontwerper van Ty Beanie: Ty Warner

Ty knuffels zijn populair sinds generaties en toveren wereldwijd een glimlach op het gezicht van kinderen. Maar wie is de uitvinder van deze schattige Ty knuffels? Ty Warner werd geboren op 3 september 1944 in Chicago, Illinois. Zijn vader was Harold Warner, een speelgoedverkoper die voor Dakin werkte. Zijn moeder was Georgia Warner, een pianist. Ty werd vernoemd naar honkbalster Ty Cobb, van de Detroit Tigers.

Mr. Warner geeft zelden interviews en verschijnt bijna nooit in het openbaar, buiten de occasionele speelgoedbeurzen of de liefdadigheidsfunctie die hij bekleed. Mensen die hem persoonlijk hebben ontmoet, praten steevast over zijn warmte en vriendelijkheid, vooral jegens kinderen.

Bedankt Mr. Warner, voor de miljoenen glimlachen die Ty knuffels in de loop van de jaren hebben gebracht. Als het geluk van al die kinderen op magische wijze in energie zou kunnen worden omgezet, zou om het even welke crisis in deze wereld zo voorbij zijn.

De Ty Beanie boo collectie

Sinds de succesvolle introductie van de Beanie Baby-productlijn in 1993 heeft Ty tal van andere productlijnen geïntroduceerd, zoals Buddies, Beanie Kids, Bow Wow Beanies, Girlz en Beanie Boo (om er maar een paar op te noemen). Hij verraste ons in 2010 met Li’l Ones, Beanie Bandz en Beanie Eraserz. Beanie Ballz en de collectie Wild Wild deden hun intrede in 2011. Ty Monstaz kwam in 2012 op het toneel, gevolgd door Ty Wildz en Frizzys. De Frizzy’s werden gevolgd door Peek-A-Boos in 2015, Teeny Tys in 2016 en Mini Boos & Ty Gear in 2017.

14 redenen om jouw kind een Ty Beanie Boo te laten adopteren

 • Ty Beanies zijn uitstekende geschenken. Er bestaat simpelweg geen beter geschenk als langdurige uitdrukking van je liefde, dankbaarheid of vriendschap voor minder dan € 10?
 • Deze schattige knuffels kosten niets aan voeding en kleding. Ze leven van een eenvoudig dieet van liefde. Sommige kinderen kleden ze voor de lol, maar de pels van een Beanie houdt hen warm bij temperaturen die ver beneden het vriespunt liggen.
 • Beanie Babies en Boos laten nooit slecht ruikende verrassingen of natte plekken achter op je vloeren, in je kasten of in donkere hoeken van je huis.
 • Bijna alle knuffels zijn perfect gelukkig om binnenshuis te leven. Ze hoeven niet naar buiten te gaan voor beweging, frisse lucht of om hun ‘zaken’ te doen.
 • De knuffels houden je ‘s nachts niet wakker met hun gehuil of gejammer. Ze vallen gemakkelijk in slaap. In de meeste gevallen kun je zelfs niet eens zeggen wanneer ze slapen, omdat met hun ogen open slapen. Dit is dan ook de reden waarom de meesten van hen zo ontspannen lijken. Ze krijgen heel veel rust.
 • De Beanie knuffels kunnen goed met elkaar overweg, mits ze niet dezelfde naam hoeven te delen. Ze ruziën nooit, vechten niet en genieten van knuffelen met hun vrienden en familieleden in kleine ruimtes. Ze voelen zich ook comfortabel in drukte, zodat je ze niet naar hun kamers hoeft te verbannen wanneer vrienden of familieleden op bezoek komen.
 • Voor de knuffel van je kind hoef je nooit een mobiele telefoon te kopen. De wezentjes begrijpen geen technologie en in werkelijkheid zijn mobiele telefoons gewoon te groot voor de meesten, behalve voor de collectie Peek-A-Boos.
 • De knuffel is de beste vriend van je kind, omdat ze niet roddelen over hem of haar of met hem of haar lachen. Ze maken geen grapjes over kinderen met acne, sproeten, een bril, grote voeten of gekke kleren. En het beste van alles is dat ze mensen niet ontvrienden op Facebook.
 • De knuffels zijn de grootste luisteraars ter wereld. Ze zijn volkomen onbevooroordeeld, begrijpen en onderbreken nooit iemand die aan het woord is. Dat maakt van Ty Beanies geweldige psychiaters omdat ze gratis therapie bieden in het comfort van je eigen huis.
 • De knuffels breken niet als je ze laat vallen.
 • Ty Beanies zijn milieuvriendelijk. Ze hebben geen batterijen nodig om te werken en ze zijn glutenvrij. Ze zijn niet alleen de beste vriend van je kind, maar ook die van jou! Ze kunnen je gezelschap houden, met je chillen of je huis decoreren zonder enige energie te gebruiken of die van jou te verspillen.
 • Beanies worden geboren met een hoge intelligentie. Je hoeft ze niet naar school te sturen. Dat scheelt duizenden euros aan schooluniformen en schoolgeld.
 • Als jullie met het gezin opvakantie gaan, dan kunnen Beanies gratis meereizen. Luchtvaartmaatschappijen brengen de knuffel van je kind niet in rekening voor een extra stoel. Ook hotels berekenen geen extra kosten voor Ty Beanies op je kamer. Dat maakt ze geweldige reisgenoten.
 • Raakt de knuffel van je kind geblesseerd, dan betaal je geen fortuin aan medische rekeningen. De zorgkost voor een geblesseerde Beanie is de prijs van een naald, draad en soms een beetje superlijm.

Waar een van deze schattige knuffels kopen?

Hebben bovenstaande redenen ook jouw hart verwarmd? Nou, dit is nu precies wat een Ty Beanie doet met het hart van kinderen. Een Beanie Boo is dan ook de leukste verzamelbare pluche vriend ter wereld. Maar hoe verras je je kind met een van deze authentieke en handgemaakte knuffels? Vanuit ons hart naar het jouwe: ontdek alle grote glanzende ogen in de webshop www.tyknuffels.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *